Meilt Teile

01.05.2017, autor: TableOnline

Head sõbrad,

Käesolev blogi sai alguse selleks, et koondada kõik päevakajaline, huvitav ning oluline info restoranide- või lihtsalt hea toidu austajatele.

Leiame, et põnevat ning jagamist väärt infot on restoranide ja toidumaastikul meeletult – omal käel seda kõike kokku koondada ja üles leida on aga suhteliselt keeruline ja aeganõudev ettevõtmine. Seega sündiski meie otsus see vastutusrikas töö Teie eest ära teha.

Meie visioon on olla erapooletu vahendaja restoranide ning lugejate vahel. Selge see, et iga restoran ning omanik tahab reklaamida enda kohta, kuid meie eesmärk on vaid kvaliteetse ja huvitava info edastamine.

Loodame, et jääte meie panusega toidumaastikul rahule ning aitate ka enda hüva nõu ja jõuga seda missiooni teostada!

Nauditavaid toiduelamusi ja head lugemist!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias