Infusion Mixology Bar – Kokteilibaar või keemialabor? Aga võib-olla natukene mõlemat.

19.03.2019, autor: TableOnline
Tallinnas Pärnu maantee 20 asub see põneva nimega üsnagi uus kokteilibaar, mis avati eelmise aasta suvel.
Infusion Mixology sõnaühend võib jääda mõnele inimesele veel arusaamatuks, aga me üritame omalt poolt seletada, mida see tähendab ja miks me teda just keemialaboriga võrdleme.
Igat kokteili Infusion baari joogikaardil saadab koostisainete loetelu ehk nagu ka keemiliste elementide tabelis on toodud välja iga joogi väikseimgi koostisosa. Samuti on välja toodud ka kokteili saamislugu ehk siis kuidas on erinevate elementide töötlemisel ja segamisel jõutud lõpptulemuseni. Joogikaardis on kokteilid, mille komponentide hulgas on omatehtud infusioonid, siirupid, bitterid ja ekstraktid.
Selle koha avasid neli meest – Andres Abro, Kirill Kornilov, Martin Jaska ja Gert Sarapuu.
Neid ühendab suur kirg kokteilimaailma vastu ja aastate pikkune kogemus andis piisava põhjuse, et seda nüüd ka teistega jagada. Nende jaoks ei ole kokteilid üksnes lihtsad segujoogid, vaid pigem keerukad tipprestorani road, milles iga komponent, maitse ja lõhn on viimse detailini viimistletud. Kasutusele on võetud kõige värskemad ja hooajalisemad komponendid ning kindlasti pannakse ka erilist rõhku sellele, et nad oleksid kodumaised.
Kui menüüd vaadata, on näha, et on lastud fantaasial lennata ja katsetuste käigus on leitud maitsekooslused, mille peale ise kunagi võibolla ei tulekski. Kokteilide valik on suur ja lai, aga meie igatahes leidsime oma lemmikud:
Beets by Jaska – peedirumm, Diplomatico Mantuano, laimimahl, rosmariinisiirup, musta leiva vermut, pihlaka-rosmariinibitter, Suze, munavalge, maitsestamata jogurt, peedimahl. Grosella – mustsõstralehe ja džinni infusioon, ananass, basiilik, rabarberimahl, rabarberi-tilli cordial, pihlaka-rosmariinibitter, Green Chartreuse. Mulgi Sour Kristallkümmel, kama-šokolaadisiirup, sidrunimahl ja munavalge.
Beets by Jaska                                                                        Grosella
                                                                                                                Mulgi Sour      

Infusion Mixology Bar väärtustab väga personaalsust. On oluline, et iga külaline tunneb end hubaselt ja vabalt. Iga küsimuse korral võib pöörduda baarmeni poole, et leida just enda maitse eelistustele sobivaim jook. Samuti, kui jookide kõrvale ka väikest ampsu soovitakse, on kokku pandud ideaalne suupistete menüü, kus leiab erinevaid soolaseid suupisteid ja jagamistaldrikuid ning ka väiksemaid desserte.

 Lihavalik kahele
Kala ja mereandide valik kahele
Kokkuvõtvalt võib mainida, et Infusion Mixology Bar on koht, kus saate mõnusasti aega veeta, huvitavate ning maitsvate  kokteilidega oma maitsemeeli kõditada, ning sinna kõrvale kerget söögipoolist tellida. Juhul, kui tekkis nüüd mulje, et tegemist on vaid alkoholiga sinapeal olevate inimeste kohaga, siis päris nii see pole. Valikus on ka hulgaliselt alkoholivabasid kokteile, mida tasub samuti kindlasti proovida!
Olete oodatud tutvuma! Kui tahate kindel olla, et Teile on laud õhtuks olemas, siis mugava online- reserveeringu saate teha läbi TableOnline.ee keskkonna.
Reserveeri

Jälgi meid sotsiaalmeedias