Emmeline & Otto – õhus on tunda kuninglikku elegantsi

02.05.2019, autor: TableOnline
Kas teadsite, et kesklinnast kõigest 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel asub selline kaunis restoran nagu Emmeline & Otto? Tegu on vägagi ajaloolise paigaga, täpsemalt 1874 aastal ehitatud Stackelbergi hoonega, mis sai nime seal elanud perekonna Stackelberg’ide järgi. Emmeline & Otto restoran on endale nime saanud just parun Theophil von Stackelberg’i laste järgi, kellel oli suur huvi kokakunsti vastu. Emmeline oli esiklapse üks kolmest nimest ja Otto esimese poja üks nimedest.
 
Emmeline & Otto restoran on ajaloolise atmosfääriga hubane söögikoht kõigile Prantsuse köögi austajatele, millele on lisanud uus peakokk ka veidi Skandinaavia hõngu. Peakokaks on Tallinnast pärit Dmitri Logenberg, kes kogu eelmise aasta töötas Rootsis Ulriksdals Värdshus ja Högberga Gård fine dining restoranides, koolitades teisi ja samal ajal täiendades iseennast. Dmitril on suur kirg Skandinaavia köögi vastu ja ta hindab kõrgelt värskust ja puhtaid maitseid.
Meie jõudsime käia ja ära maitsta nende eelmise hooaja menüü, kuid võime julgelt öelda, et kui uus menüü sama hea või veelgi parem, siis tasub kindlasti oma sammud restorani poole seada.
Portsjonid on suured ning iga roog kätkeb endas nii jõulisust ja hoogsust kui ka naiselikku pehmust, elegantsi ja loovust. Igale taldrikule on pandud väheke ajalugu, traditsioone ning samas ka aastaaegade ilusaid värve ja variatsioone.
Toit on värske, puhta ja lihtsa maitsega ning kindel on see, et igaühele leidub menüüs midagi meelepärast. Kindlasti tahame välja tuua ka Emmeline & Otto imelise teenidusmeeskonna, kes suutsid meie õhtusöögi elamuse niivõrd nauditavaks teha. Igas küsimuses ja soovituses oldi meile meeleldi abiks ja oli aru saada, et meeskond on teadlik igast pisemastki detailist restoranis toimuva osas.
Suvel on külastajatel võimalik einestada ka unikaalses siseõues, mis on loomult romantilise atmosfääriga ja mille sarnast Tallinnas leida pole võimalik. Antud unikaalsele ja väga õdusale terrassile on võimalik einestama minna juba alates 24. maist.
 
Olete oodatud!
Mugava online – reserveeringu restorani saab teha läbi TableOnline.ee keskkonna.
Reserveeri

Jälgi meid sotsiaalmeedias